Směje se od ucha k uchu, ale potýká se s nepříjemnou diagnózou. Eva Holubová musí chodit na infuze

18. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Eva Holubová (Zdroj: ČTK)

Eva Holubová baví svými hlavně komediálními rolemi miliony diváků. Ona sama se ale potýká s vážnou chorobou – boreliózou. Jak sama prozradila na sociálních sítích, zákeřnou nemoc nechytla z klíštěte.

Herečka Eva Holubová, která aktuálně boduje jako sekretářka Hana Schwartzmüllerová v seriálu Slunečná nebo ve filmu Přání ježíškovi, musí bojovat s nepříjemnou diagnózou. Na sociálních sítích se zmínila, že její nabitý pracovní den začíná v 8:30 kapačkami. Na infuze proti borelióze, se kterou se potýká, jezdí k lékaři, se kterým má z minulosti dobré zkušenosti. Ten ze stejné nemoci pomohl i jejímu synovi Adamovi.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

Ona se ale na svém stavu snaží hledat i pozitiva. „Na infuze se těším, sejde se tam vždycky úžasná parta bojovnic a bojovníků, kteří se hned tak nevzdávají a perou se se svou nemocí, dokud jsou toho mocní a možná ještě vždycky o chvíli déle. To nejsou pacienti s diagnózou borelióza, ty stůňou ve vyšších kalibrech. Tolik odhodlání, statečnosti a smyslu pro humor na jednom místě,” svěřila se Holubová.

Sama ale dodala, že s multisystémovým onemocněním, které způsobuje bakterie Borrelia burgdorferi sensu latose se potýká už podruhé. Pro ni je to tak stará známá. Sama ale ví, co je nejlepším lékem.„Hodně spát a střídmě jíst! Koutky nahoru a mít vždycky poloplnou sklenici,“ vypočítává. „Jenže ono to chce taky se nevyčerpávat. Já vím úplně přesně, proč jsem tam, kde jsem, posteskla si.

Tu navíc také zneklidňuje současná koronavirová situace v republice. „Nemám předepsaný úplně klid na lůžku, mám si lehnout, když budu unavená. To teď v podstatě lze, ale co až budu hrát? A budeme hrát? Jak dlouho? A tak dále. Naštěstí nemám tolik natáčení, tak prostě všemu přizpůsobím svůj režim,“ dodává jedním dechem.

Celebrity - další články

Doporučujeme