Šok i pro Terezu Berbarovou z Peče celá země. O odchodu porotkyně se dozvěděla z novin

2. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Peče celá země. (Foto: se souhlasem Česká televize)

Tereza Bebarová se vrací do pořadu Peče celá země. O vyhazovu porotkyně a cukrářky Mirky van Gils Slavíkové neměla ani tušení a všechno se dozvěděla z novin. Sama přiznala, že jí to velmi mrzí, ale že moc podrobností neví.

Česká televize neudělala zřejmě moc šťastný tah. Z pořadu Peče celý země vyhodila cukrářku Mirku van Gils Slavíkovou. Věčně usměvavá cukrářka s výraznými růžovými vlasy musela z kola ven a pro moderátorku Terezu Brebarovou to byl šok. “O Mirčině odchodu jsem se dozvěděla z novin. Mrzelo mě to, ale nic bližšího jsem se o tom nedozvěděla,” přiznala deníku Aha!.

Obě ženy spolu během natáčení strávily mnoho času. “Každopádně jsme všichni nasmlouvaní pouze na jednu řadu. I v britské verzi běžně dochází ke změně jak moderátorů, tak porotců,” přiznala herečka na křtu knihy Čas na TeBe. Nicméně rozhodnutí nezúčastnit se druhé řady nepřišlo z hlavy Mirky, ale bylo to rozhodnutí České televize, potvrdil to i její manažer David Brázda.

Zbytek party nicméně zůstává. Moderování se opět zhostí Tereza Bebarová a Václav Kopta a o odborný dohled se postará Josef Maršálek. Mirku vystřídá blogerka, spisovatelka a lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová. U diváků to ale zřejmě bude mít hodně těžké, protože ti její příchod moc s velkým nadšením nepřijali.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme