Šok pro fanoušky. V Ordinaci končí nejoblíbenější postava, čeká ji nečekaná smrt

27. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ordinace v růžové zahradě (Zdroj: se souhlasem TV Nova)

Seriál Ordinace v růžové zahradě byl stálicí obrazovek na televizi Nova. Nyní se přesunul na placenou platformu Voyo. To ale rozhodně neznamená, že by tvůrci diváky šetřili, právě naopak. Nyní se budou všichni muset rozloučit s postavou, která v seriálu byla od začátku vysílání.

Tvůrci seriálu Ordinace v růžové zahradě si pro fanoušky připravili nepříjemné překvapení. Jejich oblíbenec Čestmír Mázl, kterého hraje Petr Rychlý, tragicky zahyne během zahraniční cesty v Mexiku. “Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír,” okomentoval to herec. Gynekologa zastřelí drogoví mafiáni.

Na kolonu, ve které váš muž cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě spolu s pěti dalšími lidmi,” zazní z úst úředníka Ministerstva zahraničních věcí směrem k Čestmírově manželce Aleně, kterou hraje Michaela Badinková.

S Mázlem jsem zažil snad všechno, co se seriálovou postavou zažít lze. Narození dětí, několik manželek, jejich odchod, jejich nevěry. Velké profesní úspěchy i hluboké prohry. Záchranu spousty životů a bohužel i jejich ztráty. A teď Čestmír přišel i o ten vlastní, nedá se nic dělat,” říká Rychlý ke konci jedné z nejoblíbenějších seriálových postav.

Čestmíra tak potká podobný osud jako jeho první seriálovou lásku Gitu. I ta zemřela v zahraničí, v tomto případě v Německu. V seriálu se Petr Rychlý objevoval od samého začátku, do děje vstoupil hned prvním dílem v roce 2005 a patřil k největším hvězdám seriálu, v němž strávil téměř sedmnáct let. Seriál Nova odvysílá ve čtvrtek na Voyu.

Celebrity - další články

Doporučujeme