Šokující zpráva. Zemřela hvězda seriálu Kobra 11 Christian Oliver, nepřežily ani hercovy děti

5. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Christian Oliver (Zdroj: Profimedia)

Tragická událost přišla z Karibiku. Ve věku pouhých 51 let zemřel herec Christian Oliver. Herec zahynul v pátek na rodinné dovolené. Spolu s ním měly zemřít i jeho dvě dcery.

K rodinnému neštěstí mělo dojít při společném vyhlídkovém letu v  malém jednoproudovém letadle. Během letu se letadlo dostalo do problémů a přistálo v moři, což uvedla pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin. Právě tam hvězda seriálu Kobra 11 trávila dovolenou.

K místu vyrazili nejen záchranáři, ale i rybáři. Když se ale na místo dostali, bylo už pozdě. Z moře vytáhli tělo Olivera, jeho dvou dcer a pilota Roberta Sacha. Starší Annik bylo dvanáct let, mladší Maditě deset. Těla si převzala pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin a později je lékařský personál prohlásil za mrtvé,” uvedla na facebooku policie karibského státu.

View this post on Instagram

A post shared by Erdogan Atalay (@cobraeleven_erdogan)

 

Z letiště J. F. Mitchella v Bequia letoun odstartoval ve čtvrtek ve 12:11 místního času, přiletět měl do destinace St. Lucia. Krátce po vzletu potkaly stroj technické potíže a zřítil se do oceánu. Herec se do paměti diváků zapsal především jako Jan Richter v seriálu Kobra 11, objevil se v 7. a 8. sérii.

K smutné události se tak samozřejmě vyjádřil i jeho herecký kolega. Neuvěřitelná, srdce lámající tragédie. Mé myšlenky a modlitby nyní směřují k jeho ženě a celé rodině. Jsem tak šokovaný, že nemám slov…,“ napsal na instagram Erdogan Atalay alias Semir Gerkhan.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme