Spálené vlasy a devadesátkový melír. Jitka Nováčková trpí v řeckých kadeřnictvích

12. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Jitka Nováčková (Foto: ČTK)

Modelka Jitka Nováčková žije s partnerem Timem Sparvem v Řecku. Pro krásnou Miss České republiky 2011 je někdy život v cizí zemi hodně náročný. Teď se "pochlubila", jak dopadla její návštěva v kadeřnictví.

Nová země, nové kontakty, nové problémy. S tím od začátku bojuje v Řecku modelka Jitka Nováčková. Tentokrát narazila v městečku Larisa u hledání kadeřníka. “Zdánlivě banální věci najednou začnou být výzvou,” krčí modelka rameny. Nejprve hledala na internetu, četla recenze a pak se rozhodla pro sociální sítě.  Vylučovací metodou zbylo jediné kadeřnictví.

Modelka a influencerka měla navíc před s sebou focení pro finský časopis, takže potřebovala vypadat skvěle. Jemný melír a pramínky u obličeje jako od slunce, tak zněly požadavky bývalé královny krásy. Jenže se tak bohužel nekonalo. “Vypadalo to, že kadeřník zapomněl dělat melír, prostě tam na půlky hlavy hodil ten nejsilnější peroxid. Vlasy mi tak skoro odpadly a druhý den jsem si je sama musela o deset centimetrů ustřihnout. Vlasy mi prostě spálil,” hořekovala na Instagramu Jitka. Ani návštěva jiného kadeřnictví nedopadla dobře. Na sobě měla melír, který byl populární v 90. letech. S tím nakonec absolvovala i focení. “Říkala jsem si, že to nebude vidět.. Bylo,” dodala s tím, že jí její kamarádky přirovnaly k Christině Aguileře.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

Město Larisa, kde Jitka s rodinou žije, není moc turistické a lidé tu proto anglicky neumí. “Museli jsem se naučit řeckou abecedu, abychom se tu trochu zorientovali,” svěřila se pro Super.cz Nováčková. Jitka je zvyklá si všechno vyhledávat online, přeložit na internetu, ale Larisa funguje spíše na kamenných obchodech, které však nikdy nedohledáte. “Když hledám zámečníka, vyrazím do ulic a doufám, že na nějaký obchůdek narazím,” uvedla.

Celebrity - další články

Doporučujeme