Špatných zpráv ještě nemá dost. Bára Jánová a Ladislav Ondřej se rozešli

3. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Bára Jánová (Foto: se souhlasem TV Prima)

Zazvonil zvonec a lásky je konec. Herečka Bára Jánová skončila v televizní soutěži Survivor a navíc musela zkousnout rozchod s hercem Ladislavem Ondřejem. Může za konec jejich lásky, která vydržela jen půl roku, fakt, že Bára trávila teď několik dní v Dominikánské republice? Informace přinesl web Extra.cz

Konec lásky napříč seriály. Herečka a účastnice televizní reality show Survivor Bára Jánová se rozešla s hvězdou seriálu Ordinace v růžové zahradě Ladislavem Ondřejem. Samotná soutěž za to ale nemůže. Dvojice, která spolu byla půl roku, se měla rozejít ještě před Bářiným lednovým odletem do Dominikánské republiky.

S pravdou ven vyšel herec až nyní. “Ano, rozešli jsme se,” řekl pro deník Aha! Ondřej. To ostatně potvrdila pro Super.cz i sama herečka. Důvody ale ani jeden rozebírat nechtěli. Bára se po vypadnutí ze soutěže snaží hlavně co nejrychleji dostat do normálního života.

View this post on Instagram

A post shared by Bára Jánová (@barajanova)

Doma na ni ale bohužel čekal jen její pejsek. “Snažím se. Mám jet lag, spala jsem od návratu jen několik hodin, protože mi nejde spát. Nejde mi spát. Není to jen časovým posunem, mám tolik zážitků, vjemů, co ještě musím vstřebat… Mám to celé ještě stále v takové mlze,” přiznala herečka.

Jednoduché pro ni není ani to, že se její partner odstěhoval. “Snažím se dávat dohromady, fungovat. Bude mi to trvat ještě pár dní, než budu mít pocit, že jsem zpět v normálním životě,” přiznala. Herci se seznámili minulý rok na natáčení a herečka si v tu dobu dělala legraci, že bude asi na mladší kluky. Báře je totiž 32 let, Ladislav je ale jen o dva roky mladší. Její bývalý partner, básník Víťa Břečka, byl mladší o osm let.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme