Splnilo se jí její poslední přání, řekl Jan Kačer po smrti manželky Niny Divíškové

23. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Nina Divíšková a herec Jan Kačer. (Foto: ČTK)

V pondělí herecký svět opustila ve věku 84 let herečka Nina Divíšková. Ta bojovala poslední roky s Alzheimerovou chorobou. Herečka zemřela ve svém domě v pražských Hlubočepích. Její manžel, herec Jan Kačer jí tak splnil poslední přání a do poslední chvíle jí byl na blízku. Informoval o tom deník Blesk.

Herečka odešla v poledne. Děkuji Bohu, že Nina odešla tak, jak si to přála. Doma, obklopena rodinou, a hlavně v klidu. Skonala ve své posteli. Poslední roky byla velmi nemocná,” uvedl zdrceně pro deník Blesk Jan Kačer. Na to proč zemřela budou podle něj muset přijít doktoři.

Pro herce je to hodně těžké, s Ninou prožil více než půl století. Je to moc čerstvé. Chtěla to mít rychle za sebou. Umřela mezi námi, bylo to rychlý, klidný. Jsme rádi, že byla doma. Je to v pořádku,” řekl v pořadu Showtime.

S tím, že herečka měla Alzheimera se herec těžko srovnával. Nesnáším tu nemoc. Mám čím dál víc Ninu rád. Čím je hubenější, tím víc ji mám rád. Ale projevy nemoci, sobecké výkřiky a poručení: Dej mně pivo, dej mně cigaretu! A jak se opakuje, jak zapomíná… To mě tak neobyčejně se*e, že na ni i řvu,” popsal v minulosti herec. Dodal, že byly chvílemi lepší a horší dny.

Je rád, že mohl být po boku tak skvělé osoby se kterou se nikdy nenudil. “Přišel jsem na to, že jsem žil s několika Divíškovejma. První byla naivka, měla sedmnáct, osmnáct let, byla z Brna, mluvila altem, a když jsem ji pozval do hospody, tak chtěla kompot a hósku. Pak to byla novomanželka v krásných šatičkách. Pak přišla nádherná maminka , která se starala o tři děti. Pak byla matróna, to když se děti začaly vdávat, a teď je bába,” zavzpomínal Kačer.

Celebrity - další články

Doporučujeme