Sport podědila po rodičích. Dcera Tomáše Plekance a Lucie Šafářové si vybírá sportovní disciplínu

16. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová (Foto: ČTK)

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se po delší pauze objevili na veřejnosti s dcerou Leontýnkou. Na Olympijském festivalu vyzkoušeli společně s dvacetiměsíční dcerkou několik disciplín a prozradili, jestli pro malou chtějí sportovní budoucnost.

Oba dva mají s profesionálním sportem bohaté zkušenosti. Lucie Šafářová je bývalá zkušená tenistka, Tomáš Plekanec zase úspěšný hokejista. Malá Leontýnka po rodičích pohybové zkušenosti podědila.

Opakuje všechno, co vidí, po nás. Občas dělá i kliky, občas tahá Tomášovy posilovací gumy, rakety samozřejmě taky. Vypadá to, že ji sporty budou bavit, je velmi akční dítě a já budu jen ráda, když bude dělat jakýkoliv sport,” svěřila se tenistka pro Super.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Holčička si na Olympijském festivalu vyzkoušela baseball i wrestling. “To by jí šlo. Už teď má hodně ostré lokty,” smála se Lucie, ale její partner má trochu jiný názor. “Kdyby ji to bavilo, bránit jí v tom nebudu, ale nadšený bych nebyl. Ještě by mě pak mlátila,” reagoval s úsměvem Plekanec. Nechme se tedy překvapit, v jakém sportovním odvětví Leontýnku v budoucnu uvidíme.

Celebrity - další články

Doporučujeme