Tomáš Plekanec se pochlubil videem, jak cvičí s dcerou (2). Namísto chvály ho ale zasypala kritika

30. července 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová (Foto: ČTK)

Je jasné, že v domácnosti hokejisty Tomáše Plekance (38) a tenistky Lucie Šafářové (34) nebude o sport nouze. Když se ale hrdý táta pochlubil na internetu s videem, na kterém mu při cvičení asistuje teprve dvouletá dcera, namísto pochval se dočkal spíš kritiky. Podle řady lidí je totiž takové počínání pěkně nebezpečné. 

“Ráno práce, odpoledne zábava… Pro sportovce je trénink stejně důležitý jako správný odpočinek. Každá chvíle je důležitá,” napsal Tomáš Plekanec na svůj instagram, který sleduje více než 47,5 tisíc lidí. Připojil snímek, na kterém posiluje, a hned za něj umístil i krátké video. Na něm mu při posilování asistuje dvouletá dcera Leontýnka.

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Podle některých je ale přítomnost tak malého dítěte u těžkých strojů hazard se zdravím. Partneři navíc fotografie, které některým přišly děsivé, sdíleli už v minulosti. Na sociální sítě pověsili například momentky z náročného terénu na útesech na Madeiře nebo snímek, na kterém se roční Leontýnka učí zacházet s tenisovou raketou.

Zatímco slavné sportovní dvojce takový životní styl připadá samozřejmý, někteří rodiče jejich názor nesdílí. Ti by tak malé děti nejraději drželi hlavně v bezpečí a ke sportu je začali vést až o něco později. Inu, každému, co jeho jest.

Celebrity - další články

Doporučujeme