Štěpán Kozub se vrací do pracovních povinností. Neriskuje zbytečně?

4. února 2024·Celebrity·Redakce

Štěpán Kozub. (Foto: Profimedia)

Na začátku nového roku herec a komik Štěpán Kozub překvapil všechny, když oznámil pauzu. Byl nemocný a potřeboval si dát pauzu. Nyní je ale situace úplně jiná.

Leden nezačal pro Štěpána Kozuba vůbec dobře. „Léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, zánětem a silným astmatem,“oznámil na začátku roku. Ze začátku se dokonce spekulovalo na tom, že má i psychické problémy, nakonec to herec uvedl na pravou míru. Zrušil veškerou práci a dal si pauzu.

Nyní to ale vypadá, že je všechno relativně v pořádku. V úterý se objevil na pohřbu ostravského rodáka Norberta Lichého (†59) a působil mnohem odpočatěji. O den později vystoupil v Ostravě na koncertu svých kamarádů Pavla sto

Byl na tom tak špatně, že si musel dát pauzu! Na startu roku Štěpán Kozub (27) všechny vystrašil, s jeho zdravotním stavem to nevypadalo vůbec dobře. Teď už ale oblíbený komik opět pracuje naplno. Sotoniaka a Michala Žáčka hitovku První noc v novém bytěDěkuji Petru Maláskovi a všem muzikantům za krásný večer. Bylo mi ctí,napsal Kozub k videa a poděkoval i autorům písně.

A v pracovním nastavení nekončí. S kolegou Robinem Ferrem vystoupil v show Už drž hubu! Podle internetových stránek se jednalo o náhradní představení za zrušené lednové představení. Další bude 11. února. Naplánovaných představení má dost a dost, navíc je šéfem vystupující party a tak chodí i na další představení. Otázkou ale zůstává, zda to herec se svým pracovním nasazením nepřehání.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme