Svatební víkend v Česku! Martin Donutil si vzal svou lásku, herečku Sáru Affašovou

24. července 2023·Celebrity·Redakce

Sára Affašová a Martin Donutil (Zdroj: Profimedia)

Předposlední červencový víkend patřil v české kotlině svatbám. Praštila do toho Lenka Krobotová, Petra Kvitová nebo herec Martin Donutil. Ten si vzal svou hereckou kolegyni Sáru Affašovou.

Sára Affašová a Martin Donutil se zasnoubili loni v listopadu na dovolené v New Yorku. Tam odjeli poté, co se jim narodil syn, který ale zemřel, protože mu přestalo tlouct srdíčko. „Tohle mělo být to nejšťastnější období našich životů. Místo toho přišel tvrdej pád do hluboký propasti, tak hluboký, že i když mám pocit, že už víc na dně být nelze, za chvilku spadnu ještě hlouběji,“ napsala herečka tehdy na instagam.

Svatba je proto pro ně novým začátkem. Tu na sociální síti propálila herečka a kamarádka Sáry Beáta Kaňoková. „Vdala se nám, láska naše nejšťastnější,“ dojímala se. A na svatbě samozřejmě nechyběli ani rodiče manželů, včetně herce Miroslava Donutila.

View this post on Instagram

A post shared by Sára Affašová (@saraaffasova)

Ten ostatně i pro web ŽivotvČesku.cz krátce o svatbě promluvil. “Byla to nádherná svatba v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání. Nevěsta byla nádherná, ženichovi to slušelo. Byli jsme šťastní a jsme,” řekl. Veselku navštívil i Martinův bratr Tomáš, který na tu pravou stále ještě čeká.

Celebrity - další články

Doporučujeme