Takhle se změnila Bernadette z Teorie velkého třesku. Její cesta k herectví nebyla vůbec jednoduchá

8. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Melissa Rauch v seriálu Teorie velkého třesku. Foto: CBS

Asi málokterý fanoušek Teorie velkého třesku by si k Howardovi dokázal představit někoho jiného, než drobnou Bernadette. Herečka Melissa Rauch (40) se ovšem v sitcomu měla původně objevit jen v několika epizodách. Nakonec jí role změnila život. 

Pohledná blondýnka Bernadette již dnes k seriálu Teorie velkého třesku neodmyslitelně patří. Původně mělo ovšem jít jen o malou roličku a herečka Melissa Rauch měla hrát jen v několika dílech třetí série. Nakonec se do ní, stejně jako v seriálu Howard, filmový štáb zamiloval a Melissa zůstala až do poslední epizody.

Díky roli ve světově známém sitcomu je dnes kariéra drobné herečky dobře našlápnutá, vždycky tomu tak ale nebylo. Jejím snem již od dětství bylo věnovat se komedii. Přihlásila se proto na Marymount Manhattan College v New York City. Protože ale pocházela z New Jersey, měla příliš silný akcent, za který ji profesoři často kárali.

Melissa se přihlásila do několika kurzů a na svém mluveném projevu tvrdě zapracovala. A to dokonce tak dobře, že se brzy stala zkušenou imitátorkou slavných osobností. Začala se také vášnivě věnovat psaní komediálních scénářů. Spolužák, se kterým sdílela své nápady, se později stal jejím manželem.

Poté, co se jedna z her, kterou spolu napsali stala hitem, přestěhovali se mladí manželé do Los Angeles. “Díky tomu jsem konečně mohla skončit jako servírka,” uvedla v talkshow Lindy a Drewa Scottových na HGTV.

Najít si práci v Los Angeles nebylo vůbec snadné. V roce 2009 ovšem přišla nabídka na epizodní roličku v oblíbeném sitcomu a od té doby šlo všechno ráz na ráz. “Myšlenka, že mám po prázdninách jistou stálou práci, je pro mě splněný sen,” nechala se herečka slyšet v roce 2014 v show Larry King Now. Díky slávě, jakou jí role farmaceutičky Bernadette Rostenkowski přinesla, je pro ni nyní hledání zaměstnání o poznání snazší.

Foto: Instagram / Melissa Rauch, CBS, Netflix, Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme