Kuchařová říká, že Písařovicová dopadne stejně jako ona. Brzobohatý už nemohl mlčet a k výrokům exmanželky se jasně vyjádřil

12. května 2022·Celebrity·Redakce

Taťána Kuchařová a Ondřej Gregor Brzobohatý. (Foto: Profimedia)

Všichni víme, že má za sebou Taťána Kuchařová krušné období, které musí být pro každého neuvěřitelně těžké. Zlomené srdce a kudla v zádech, to je to hlavní, co jí po jejím bývalém manželovi Ondřeji Brzobohatém podle jejích slov zbylo. Jeho vztah s Danielou Písařovicovou vyšel najevo a život Miss World 2006 se obrátil o 180 stupňů. O jejich společný osud se však Taťána nebojí. Myslí si, že se Ondřej jen tak nezmění. Na to už hudební skladatel nemohl nezareagovat a na svém instagramu vydal prohlášení, ve kterém se k celé záležitosti vyjádřil.

V době, kdy na pohled šťastný manželský pár Ondřej Gregor Brzobohatý a Taťána Gregor Brzobohatá spolu obnovovali svůj manželský slib a následně se pokoušeli o miminko, podle slov Miss World 2006 Ondra už udržoval vztah s Danielou Písařovicovou. A to byla pro Táťánu obrovská rána.

Krásná rodačka z Opočna je přesvědčená, že když mohl něco takového provést Taťáně, je dost pravděpodobné, že podobný osud potká i Danielu. Modelka páru nepřeje nic zlého, ale je přesvědčená, že si s nimi karma poradí sama.

View this post on Instagram

A post shared by Taťána Kuchařová (@tatianagbrzobohata)

“Jak říkám, jejich karma, jejich štěstí a svědomí. Nechávám ty věci plynout, třeba se časem ukáže, jak to ještě všechno je. Nepřeji nic zlého, já věřím, že se nám to tam někde nahoře všem sčítá,” líčí Kuchařová a nyní se už těší na nový začátek a na to, že si tentokrát najde skutečného parťáka do života, se kterým bude šťastná, a který si jí bude vážit.

Doteď Ondra jen tiše skřípal zuby

Její exmanžel Ondřej Brzobohatý, který se k celé této záležitosti doposud nevyjádřil, už nemohl dále mlčet. Na svém instagramovém účtu vydal prohlášení, ve kterém řekl, že už toho má akorát dost.“Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost. Narozdíl od mé exmanželky Taťány nevyhledávám pozornost bulváru, abych v něm následně mohl šířit lži a demagogie, které by druhé očerňovaly a mě v očích veřejnosti vykreslovaly v tom lepším světle. Proč to Taťána dělá? Nechápu. Platí fakta, která byla jasně řečena, tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiju sám a Daniela ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou,” vyjádřil se tentokrát skladatel.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Dále uvedl, že Daniela Písařovicová se s ním začala blíže stýkat až v průběhu začátku letošního roku, tedy v době, kdy už byl průběh rozvodu v plném proudu. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji … Kéž čas zahojí všechna zklamání i křivdy a hlavně, kéž už je KLID A MÍR.”

Celebrity - další články

Doporučujeme