To nemůže být ona! Krásnou brunetku z Pobřežní hlídky byste dnes nepoznali, zničila ji závislost

6. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Yasmine Bleeth. (Zdroj: Profimedia)

V druhé polovině 90. let patřila americká kráska Yasmine Bleeth k největším seriálovým hvězdám. Když se dnes fanoušci na dřívější krásku podívají, musí jim být do breku. Z oslnivé krásky je dnes vyžilá troska. Informaci přinesly deníky Daily Mail a People.

Jako pohledná plavčice Caroline vstupovala Yasmine Bleeth do snů miliónu mužů po celém světě. Někteří snili o tom, že by se nejraději topili, aby je svůdná kráska v červených plavkách se seriálu Pobřežní hlídka mohla zachránit. Nakonec to byla ale ona, která potřebovala pomoct, protože se začala topit v drogovém bahně.

Jejím denním chlebem byl kokain. „Můj pád do hlubin začal v roce 1997, když jsem skončila v Pobřežní hlídce. Dlouho jsem neviděla, nebo spíš nechtěla vidět, jak mě drogy ničí. Sjížděla jsem se tak, že jsem nespala třeba pět dnů v kuse,“ popsala pro magazín People. Na dno se dostala v roce 2001, kdy pod vlivem drog způsobila dopravní nehodu. Policisté u ní našli 20 gramů.

Yasmine Bleeth (Zdroj: Profimedia)

Herečka dostala trest v podobě veřejných prací a musela nastoupit na odvykací léčbu. Teprve v roce 2003 ohlásila, že je z nejhoršího venku. Pořád ale nemá vyhráno, což dokazuje i fakt, že dodnes nechodí do společnosti. Drží se dál od světa, který ji fascinoval a ničil zároveň. „Vyhýbání se drogám je každodenní součástí mého života,“ dodala. Poslední fotky herečky, kdy je na procházce se psem, to ostatně dokazují. Do bývalé přitažlivé plavčice má Yasmine hodně daleko.

Celebrity - další články

Doporučujeme