Tohle je Elliot Page: Transgender hvězda filmu Počátek ukázala první fotku po operaci prsou

26. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Elliot Page s bývalou manželkou Emmou Portner. Foto: Shutterstock

Transgender herec Elliot Page (34) se naplno vrhl do procesu změny pohlaví a fanouškům už se pochlubil i s první fotkou po odstranění prsou. "Operace mi zachránila život," prozradil v rozhovoru s Oprah Winfrey.

V prosinci minulého roku herec Elliot Page veřejně přiznal, že je trans. Tehdy ho ještě fanoušci znali jako herečku Ellen Page. Od té doby ušel dlouhou cestu a dnes už se pochlubil i prvním snímkem po mastektomii, tedy odstranění prsou.

“Trans kulturista a jeho první pánské plavky,”okomentoval snímek, na kterém se směje od ucha k uchu a ukazuje světu svou chlapeckou postavu.

View this post on Instagram

A post shared by @elliotpage

Operaci si přitom nemůže vynachválit. V dubnu během rozhovoru s Oprah Winfrey přiznal, že mu doslova zachránila život.“Chci, aby lidé věděli, že mi to nejen změnilo život. Tato operace mi ho přímo zachránila. A tak to necítím jen já, ale spousta dalších transgender lidí, kteří se pro ni rozhodli,”popsala kanadská hvězda.

“Nemusím nosit stále triko, poté, co se osprchuji, nemusím být zakrytý ručníkem a mohu se dotknout svého nového hrudníku… Nejspíš poprvé v životě se cítím dobře ve svém těle. Celý tento fyzický přerod je velmi osvobozující zkušenost. Cítím se být opět sám sebou, naposledy jsem to takto vnímal jako dítě,” pochvaloval si.

Page rovněž přiznal, že se jako chlapec cítil už když byl malý. “Ptal jsem se tehdy mámy, jestli jím jednou budu moct být. V deseti letech jsem se stal profesionálním hercem a snaha prosadit se v této mé vášni přinesla těžký kompromis. Musel jsem samozřejmě vypadat podle určitého vzoru,” svěřil se herec, který byl za svůj výkon ve filmu Juno z roku 2007 nominován na Oscara.

Celebrity - další články

Doporučujeme