Tohle už není Mázl z Ordinace. Petr Rychlý změnil vzhled kvůli nové roli

25. května 2022·Celebrity·Redakce

Petr Rychlý (Foto: Profimedia)

Herec Petr Rychlý, kterého všichni znají jako (bývalého) primáře Čestmíra Mázla z nekonečného seriálu Ordinace v Růžové zahradě 2 opustil nejen seriál a angažmá v divadle, ale i vzhled. Kromě nezvyklého plnovousu mu přibilo i pár kilo navíc. Informoval o tom deník Blesk.

Na tiskovku Hvězdné léto pod Žižkovskou věží dorazil jeden z herců a spousta lidí na první pohled nepoznala, o koho se jedná. Šedivý a zarostlý Petr Rychlý překvapil tím, jak se jeho vzhled po odchodu z Ordinace změnil. Zdobí ho teď plnovous a nějaké to kilo navíc. Nejde však o to, že by o sebe přestal dbát.

Tato vizáž má jiné odůvodnění. “To je kvůli roli, o které ještě nemohu mluvit,” řekl Blesku Rychlý. S novým začátkem přichází nové pracovní příležitosti a pochopitelně i nové role.

Petr Rychlý (Foto: Profimedia)

“Byl jsem ve stálém angažmá v Divadle na Vinohradech, ale už to tak prostě v životě mám, že čas od času potřebuju změnu. A tak jsem Vinohrady opustil. Chtěl jsem jít svojí cestou, rozhodovat sám o sobě. Bylo velice příjemné, že mi nabídl spolupráci producent Kalichu Michal Kocourek, který o mě opakovaně stál. Takže tím pádem je pro mě opravdu všechno nové – divadlo, kolegové, zázemí, ředitel. Těším se na tuto svou novou životní etapu,” řekl pro Deník herec.

Diváci se mohou na Hvězdné léto pod Žižkovskou věží těšit například na představení Divadla Kalich a Divadla Palace. Dále na jevištní talk show Jana Krause, na koncerty a na představení pro děti. Na letní scéně se bude hrát od 28. června do 7. září.

Celebrity - další články

Doporučujeme