Tomáš Klus se pochlapil. Manželce Tamaře konečně navlékl zásnubní prstýnek

8. září 2022·Celebrity·Redakce

Tomáš Klus a Tamara Klusová. (Foto: se souhlasem T. Klus a T. Klusová)

Zpěvák Tomáš Klus se na výročí svatby rozhodl udělat své manželce Tamaře velkou radost. Ve středu před ní opětovně poklekl a požádal ji o ruku, tentokrát se vším všudy. Jeho milá se tak konečně může radovat ze zásnubního prstýnku. S novinkou se manželé pochlubili na instagramu.

Před deseti lety jsem Tě jako kluk, vábící tancem, požádal o ruku, zničehonic, najednou a muselo se to stát právě v ten moment. Neměl jsem prsten a jako malej Ti kolem prstu centrofixem udělal kolečko,” zavzpomínal na instagramu Klus. Bohužel od té doby na pravý prstýnek nebyla příležitost. Svatba sice byla v roce 2013, ale začala se jim postupně rozrůstat i rodina, a tak se Tamara musela smířit s tím, že zásnubní obrúčka bude jen pomyslná. Hned potom nám na dvěře zaklepala Josefína a svět začal být tím, co jsem si snil. Láska, jdoucí ruku v ruce s moudrostí vzala na sebe podobu té nejrásnější ženy, trpělivě přihlížela mému dozrávání.”

View this post on Instagram

A post shared by Tomáš Klus (@tomas_klus)

To by ale nebyl Tomáš, aby svou manželku na výročí nepřekvapil. Dnes jsem před Tebou v Panský poklekl jako muž a jako takový stvrdil své slovo Pánem prstenů, páč už nejsem žádnej Pytlík,” řekl a slíbil, že do roka a do dne dekádu společně oslaví. Miluju Tě. Krásné výročí.

Svou manželku gestem Klus dojal. Může vdaná žena říct znovu ANO? Může. A může se vdaná žena cítit při tom druhém ANO stejně dojatě a šťastně, jako poprvé? Může,” napsala na instagram Tamara.

Celebrity - další články

Doporučujeme