Tomáš Plekanec přiznal nový vztah. Stála česká tenistka za rozvodem?

21. srpna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Další z hvězdných rozchodů překvapil celé Česko. Tomáš Plekanec na svém facebookovém profilu nedávno oznámil, že se s Lucií Vondráčkovou rozhodli ukončit manželství. Hokejista nemá ve zvyku soukromí na sociálních sítích probírat, v úterý ráno však zveřejnil další příspěvek.

Vyjádřil se v něm ke spekulacím, které se v posledních dnech vyrojily v médiích o novém vztahu s tenistkou Lucií Šafářovou (31), jenž podle některých byl právě důvodem k rozvodu. Jak sám uvedl, dosud nechtěl tyto domněnky komentovat, aby nehanil hezké roky, které s Lucií Vondráčkovou prožil.

„S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky. Každý jsme si žili po svém, při pobytu v Česku jsme se nevídali skoro vůbec. Oběma nám záleželo hlavně na tom, abychom dobře vychovávali naše děti. Rozchod je čistě věcí nás dvou a není za ním nikdo třetí. Ani z mojí, ani z Lucčiny strany. Můžou za něj jen a jen naše dlouhodobé neshody a rozhodně ne to, že se posledních pár dní vídám s tenistkou Lucií Šafářovou. Ne rok, ani několik měsíců, jak se ke mně doneslo, ale až v době, kdy už jsme já a Lucka naše manželství fakticky ukončili,“ uvedl hokejista na Facebooku a zároveň tak potvrdil vztah s tenistkou Lucií Šafářovou. Vyvrátil nicméně, že by právě tato nová známost stála za krachem manželství.

Dobrý den všem.Až do teď jsem se ke konci našeho vztahu s Luckou nevyjadřoval. Neodpovídal jsem na žádné otázky,…

Zveřejnil(a) Tomáš Plekanec dne Pondělí 20. srpen 2018

Celebrity - další články

Doporučujeme