Tři generace krásných žen: Heidi Klum ukázala maminku a dceru

17. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / heidiklum

Na špatné geny si rozhodně nemůže stěžovat. Německá topmodelka Heidi Klum (47) se fanouškům pochlubila se svou maminkou a nejstarší dcerou a dokázala tak, že o krásné ženy ve svém klanu nemají nouzi.

Světově proslulá topmodelka Heidi Klum se s fanoušky podělila o krásný rodinný snímek. Dokázala, že fyzickou krásu má nesporně po své mamince Erně. Ani její nejstarší dcera Helena přezdívaná Leni (16) ovšem co do půvabu nepřišla zkrátka.

Podobně jako v případě Cindy Crawford (54) a Kaiy Gerber (19) nebo Kate Moss (46) a Lily Moss (18), také dcera Heidi Klum se rozhodla kráčet v jejích šlépějích. Obě krásky společně nafotily sérii snímků pro módní časopis Vogue a společně se dokonce objevily na jeho obálce.

Byla to jen otázka času

“Byla to jen otázka času, než se pokusím stát se také modelkou. První nabídka přišla už když mi bylo 12 nebo 13, od značky, jejíž oblečení jsem ráda nosila: Brandy Melville. Prosila jsem tenkrát mámu, ale nepovolila. Teď už chápu, že by to pro mě bylo moc brzo,” zavzpomínala Leni pro Vogue.

 

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Pár let uběhlo a máma Heidi změnila názor. “Šestnáct je dobrý věk,” myslí si modelka. “Když už můžete řídit auto, můžete mít i oficiální účet na Instagramu a ukazovat svůj obličej. A mít možnost začínat na titulce Vogue, to je obrovské privilegium,” uvedla Klum.

Foto: Instagram / heidiklum / lilamoss; Shutterstock

Celebrity - další články

Doporučujeme