Tvůj Danny, Tvůj John. Herec John Travolta se dojemně rozloučil s Olivii Newton John

9. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Reakce na smrt herečky Olivie Newton-John na sebe nenechala dlouho čekat. Jednou z nejočekávanějších byla ta od herce Johna Travolty, který s ní hrál v úspěšném muzikálu Pomáda. Rozloučení zveřejnil na svém instagramu.

On hrál Dannyho, ona Sandy. Na filmovém plátně se milovali, v osobním životě byli přáteli a díky snímku Pomáda mezi nimi vzniklo nezlomné pouto. Když rodina herečky Olivie Newton-John oznámila, že zemřela ve věku 73 let na svém ranči v Kalifornii, byl John Travolta jedním z prvních, který se k celé události vyjádřil. Do nebe jí poslal dojemný vzkaz.

View this post on Instagram

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

„Moje nejdražší Olivie, učinila jsi všechny naše životy o tolik lepší. Tvůj vliv byl neuvěřitelný. Tolik tě miluji! Jednou se tam nahoře uvidíme a zase budeme všichni spolu. Byl jsem tvůj od chvíle, kdy jsem tě viděl, a navždy budu! Tvůj Danny, tvůj John!“ napsal hollywoodský herec na svůj instagram. Všem je jasné, že smrt jeho kamarádky ho zarmoutila.

Za skvělou herečku a zpěvačku truchlí i další slavné osobnosti. “Příliš mladá na to, aby odešla. Odpočívej v pokoji,” napsala její dlouholetá přítelkyně zpěvačka Barbra Streisand. “Odpočívej v pokoji, Olivie Newton-John. Nejhlubší soustrast rodině a jejím milovaným,” napsal na sociální sítě herec Antonio Banderas.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue)

Kylie Minogue, která pochází stejně jako Olivie z Austrálie, taktéž připojila vyznání.  “Od deseti let jsem k Olivii vzhlížela. Přesně jako na této fotce. A vždycky budu. Byla pro mě a navždy bude obrovskou inspirací v mnoha věcech. Nejhlubší soustrast rodině a blízkým, napsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme