Umí zastavit čas? Kateřina Brožová ukázala fotku, když jí bylo osmnáct let. Je stejná kočka jako teď

8. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kateřina Brožová (Foto: ČTK)

Kateřina Brožová vypadá i ve svých padesáti třech letech neskutečně. Nyní se se svým sledujícími na instagramu pochlubila úžasnou fotkou, která je stará třicet pět let. Herečce je na ní pouhých osmnáct let a vypadá nádherně.

Kateřina Brožová se na svém instagramu pravidelně chlubí fotkami z různých akcí, seflíčkami s dalšími osobnostmi, momentky nebo exkluzivními fotkami z archivu. A to právě udělala i nyní. „Modelka… Sladkých 18,“ napsala k fotografii, která podle všeho vyšla v nějakém magazínu. Brožová je na ní zachycena v bílém roláku, s výraznými bílými náušnicemi, s dramaticky nalíčenýma očima a s kudrnatou hřívou.

Většinu jejích fanoušků zaujalo to, že budoucí herečka vypadá skoro stejně jako nyní, po třech desetiletích. Za tu dobu vychovala dceru a na svém kontě má  mnoho seriálových i filmových rolí. “Nijak moc jste se nezměnila,” chválí ji její příznivci.

Skoro to až vypadá, že Kateřina má snad nějaký lék na věčnou krásu a pramen mládí nebo našla nějaký způsob, jak zastavit stárnutí. Není se čemu divit, že fotka se líbí nejen jejím fanynkám, ale také jejím kolegyním z branže. Srdíčko daly třeba Michaela Kuklová, která její vrstevníci a také vypadá fenomenálně, Adéla Gondíková nebo třeba návrhářka Blanka Matragi.

Celebrity - další články

Doporučujeme