Jablko nepadlo daleko od stromu. Kateřina Brožová se pochlubila nádhernou dcerou

13. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kateřina Brožová (Foto: ČTK)

Český šoubyznys se jenom hemží krásnými dcerami slavných osobností. Jednou z nich je i Kateřina, potomek herečky Kateřiny Brožové, která jakoby své mamince z oka vypadla. Herečka se svou dcerou pochlubila na instagramu.

Půvabná plavovláska Kateřina Tomanová nyní oslavila dvacáté narozeniny. Dceru má Kateřina Brožová s  podnikatelem Zdeňkem Tomanem a je jisté, že jí roste velká konkurence. Modrooká blondýnka totiž vyrostla do krásy a navíc je své mamince velmi podobná.

V maminčiných šlépějích, co se herectví týče, totiž asi nepůjde. Díky dokonalým křivkám a nádherné tváři má sice za sebou už pár módních přehlídek, ale z jejího instagramu je jasné, že miluje koně. Zřejmě se tak bude věnovat tomuto oboru.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Pro obě Kateřiny byl den narozenin velice výjimečný. “Moje holčička má dnes 20. narozeniny. Všechno nejlepší, Kačenko,” napsala k fotce své dcery herečka, kterou diváci naposledy mohli vidět v seriálu Sestřičky Modrý kód jako svéráznou starostku.

Pod snímkem se to samozřejmě začalo hemžit gratulacemi, a to nejen od fanoušků, ale i od známých osobností z branže. Kačence popřála třeba návrhářka Blanka Matragi, herečky Regina Řandová, Michaela Kuklová či Adéla Gondíková. “Nádherná jako její maminka,” shodli se všichni.

Celebrity - další články

Doporučujeme