Úžasná proměna zpěvačky Elis Mraz. Během pěti měsíců je o 20 kilo lehčí

31. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Elis Mraz alias Eliška Mrázková. (Foto: ČTK)

Zpěvačka Eliška Mrázková, vystupující pod jménem Elis Mraz, fanoušky překvapila nečekanou proměnou. Semifinalistka Hlas Československa během pěti měsíců zhubla 20 kilogramů a říká, že ještě zdaleka není u konce. Se svým velkým pokrokem se fanouškům pochlubila na Instagramu a my musíme říct, že to zpěvačce moc sluší.

Impulzem k hubnutí pro Elis byla fotografie z poslední dovolené, na které je v plavkách. Tato moje fotka vlevo z poslední dovolené byla pro mě ta průlomová, kdy jsem si řekla, takto už to prostě dál nejde,” napsala zpěvačka na Instagram. Tou dobou měřila 160 centimetrů a vážila 90 kilo.

View this post on Instagram

A post shared by Eliška Mrázová (@elismraz)

Proto si řekla dost a s velikým odhodláním se pustila do hubnutí. Teď je o dvacet kilo lehčí a spokojenější. Přesto chce zhubnout ještě 10 kilo. Mám před sebou ještě 10 kg a budu spokojená, ale cítím se skvěle už teď. Od té doby se mi vyčistila pleť, mám více energie, nejsem vůbec nateklá, hlavně si užívám každé jídlo mnohem víc, dodala Mrázková.

View this post on Instagram

A post shared by Eliška Mrázová (@elismraz)

Záhy se pod příspěvkem začaly objevovat obdivující komentáře. Seš hustá,” napsala jí zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková. Vypadáte teď úžasně. Moc gratuluji k úspěchu. Trochu jsem se předtím bála, že z vás bude Halina, dodala fanynka Milena.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme