Válka mezi Hanychovou a Soukupem. Začíná boj o dceru! Kdo má větší šanci?

20. září 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová, Jaromír Soukup. (Foto: Profimedia)

Jestliže spolu dva lidé mají děti a nerozcházejí se v dobrém, nastává pro ně oba, a především pro děti, nepříjemná a často velmi frustrující situace. A právě to se teď děje u Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, kteří spolu mají teprve pětiměsíční Rozárku.

Vztah Hanychové a Soukupa je v troskách a na romantické usmíření to rozhodně nevypadá. I když se zdálo, že by se mohli rozejít v přátelském duchu, situace je nyní přesně opačná. Jejich vztah trval rok a čtvrt, a i přesto spolu mají pětiměsíční Rozárku. Oba ji velmi milují a oba se o ní chtějí starat. Chtějí s ní trávit, co nejvíce času, ale k tomu je nutné, aby se oba dva spolu dohodli.

A to je právě ten problém. Nemožnost rodičů se domluvit dospěla k tomu, že celá věc míří k soudu. Soud není uzavřen, takže se k ničemu vyjadřovat nesmím,“  řekla Hanychová Blesku a je jasné, že vztahy mezi expartnery jsou na bodu mrazu. Hanychová se třeba svěřila, že jí Soukup zakázal ukazovat společnou dceru.

Podle webu Expres.cz se nedávno Soukup s Hanychovou potkali při předání dcery a setkání bylo velmi chladné, skoro až nepřátelské. Oba se dokonce navzájem natáčeli na telefon, jako kdyby si nevěřili ani slovo. Kam se poděla dřívější láska, chtělo by se říct…

 

Celebrity - další články

Doporučujeme