Ve frontě 12 hodin! Na poslední rozloučení s královnou byl i David Beckham

18. září 2022·Celebrity·Redakce

David Beckham (Zdroj: Profimedia)

Chcete se rozloučit s královnou? Postavte se do fronty a počkejte si. Pravidla jsou pro všechny stejná, tak si i hvězdný fotbalista David Beckham musel stoupnout do nekonečné fronty, která vede k rakvi s Alžbětou II (†96). Informaci přinesl BBC.

Bývalý anglický fotbalista David Beckham byl spatřen v davu těch, kteří stáli frontu, aby vzdali úctu a hold královně. Do fronty se zařadil ve dvě hodiny ráno, ale ani jemu nebylo poskytnuto žádné zvláštní zacházení nebo možnost posunout se vpřed. A to společně se svou manželkou, módní návrhářkou navštěvovali spoustu královských svateb. Byli třeba na veselce prince Willama s Kate Middleton.

Beckham se ve frontě snažil působit nenápadně, ale samozřejmě si ho všimli ostatní čekatelé i fotografové. „Fronta je teď plná lidí snažících si udělat fotku s Beckhamem. Je mi ho trochu líto ale snáší to dobře,“ napsala na Twitteru Jules Birkby. Dodala ale, že díky tomu pak úplně zapomněla na to, že stojí už více než 12 hodin.

Fotbalista se ke svému rozhodnutí nakonec vyjádřil i sám. „Vyrostl jsem v rodině royalistů a byl jsem tak i vychován,“ uvedl v rozhovoru pro ITV. Dodal, že je tu i kvůli svým zesnulým prarodičům. „Vím, že by tu chtěli být, a tak jsem tu i jejich jménem a jménem celé mé rodiny,“ řekl fotbalista. „Myslím si, že tato zkušenost je určena ke sdílení s ostatními. Být tu ve frontě, jíst společně chipsy, pít kafe, dát si sendviče nebo donuty,“ vtipkoval fotbalista.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

I přes svoje fyzickou kondičku ale přiznal, že je čekání fyzicky náročné. „Kolena jsou v pohodě, ale záda mě bolí,“ zmínil po několikahodinovém stání.  U rakve, u které mohl být jen pár minut, se neubránil dojetí a plakal. I když žije s rodinou především v Miami, svou rodnou Británii má v srdci stále. V Londýně má několik nemovitostí a často ho navštěvuje. Smrt panovnice ho zasáhla.

„Jsem opravdu zarmoucen smrtí Jejího Veličenstva královny. Jaký výlev lásky a úcty jsme viděli k platinovému jubileu za její celoživotní službu! Jak zničení se dnes všichni cítíme, ukazuje, co znamenala pro lidi v této zemi a na celém světě. Jak moc nás inspirovala svým vedením. Jak nás utěšovala, když byly těžké časy. Až do svých posledních dnů sloužila své zemi s důstojností a grácií. Mé myšlenky a modlitby jsou s naší královskou rodinou…“

 

Celebrity - další články

Doporučujeme