Veronika Freimanová končí v seriálu Zoo. Diváci Primy si ji ale užijí jinde

7. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Veronika Freimanová (Foto: Profimedia)

Oblíbená herečka Veronika Freimanová oznámila, že v populárním seriálu Zoo pomalu ale jistě končí. Podle jejího vyjádření to bylo na její přání. Herečka toho má totiž v poslední době dost, navíc nedávno přišla o tři členy její rodiny. Informoval o tom deník Aha!.

Přísnou ředitelku Zoo Marii Roklovou v podání Veroniky Freimanové budou moci diváci vidět na televizních obrazovkách už jen během několika dílů na podzim. Herečka se totiž rozhodla z oblíbeného seriálu na Primě postupně vymizet. Důvodem je její velké nejen pracovní vytížení.

Veronika hraje v divadle, natáčí, navíc se musela vypořádat se ztrátou tří členů její rodiny. Je tedy pochopitelné, že potřebuje ubrat. Opustit se rozhodla právě seriál Zoo, kde působí od jeho začátku, tedy od ledna 2022. “Mohu prozradit, že se osobní život Marie Roklové trošku uklidní. Postupně moji roli utlumujeme, na mé přání jsme se tak dohodli, řekla Aha! herečka. Televize Prima se k jejímu odchodu ze seriálu nechtěla vyjádřit. 

Diváci Primy se ale nemusí bát, že by o tuto výbornou herečku přišli úplně. Objeví se v nových dílech komediálního krimiseriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia. “Natočili jsme dalších osm dílů a musím prozradit, že pro mě je druhá série daleko větší legrace než ta první,” říká Freimanová s nadšením.

Celebrity - další články

Doporučujeme