Veronika se pochlubila krásnou sestrou, která před lety překonala rakovinu. Dokonalé geny se u nich dědí

6. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Arichteva. (Foto: se souhlasem Veronika Arichteva)

Veronika Arichteva vyrazila na dovolenou k moři. Nejela se svým manželem, ale s maminkou, starší sestrou Kateřina a samozřejmě i s dětmi. A právě Katku by málokdo poznal.

Před lety se o starší sestře Veroniky Arichtevy psalo před lety v souvislosti s prodělanou rakovinou, kterou jí změnila život krátce po porodu prvního dítěte. Veronika se poprvé matkou stala až loni v září ve svých 34 letech, ale právě Katka měla prvního potomka před jedenácti lety, tedy dva roky před třicítkou. Na tom by nebylo nic neobvyklého, ale Katka si jen půl roku po porodu vyslechla obávanou diagnózu – rakovina prsu.

Jsem tady kvůli své sestře Katce, která úspěšně bojovala s rakovinou prsu a je jednou z účastnic tohoto projektu.Sestře se před čtyřmi lety narodila dcera a půl roku nato jí v prsu našli nádor. Prý to bylo hormonální změnou po porodu. Jela jsem zrovna z natáčen, když mi mamka zavolala, abych přijela za ní. Nejdřív mi nalila panáka a pak mi to řekla. Byly jsme obě zdrcené a těch panáků jsme ten den vypily víc,” svěřila se Blesku Veronika před lety na vernisáži nadace Ruce na prsa.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Tu Kateřina podporovala a byla i jednou z tváří projektu. Podle nejnovějších fotek, na kterých je Katka i v plavkách, je vidět, že výrazně zhubla. Z mladé maminky, která měla postavu krev a mléko se stala ženou před čtyřicítkou, která by ale mohla směle konkurovat modelkám na mole. Veronika se po porodu zatím k původní postavě nedostala. Geny má v rodině ale natolik kvalitní, že se k ní jistě brzy dopracuje.

Ségra, díky že si jela se mnou. Naposledy jsme byly takhle samy holky u moře v Egyptě ještě za dob naší mladý kůže. Vzaly jsme s sebou i mamku. Od rána se popíjela slivovice. Na dezinfekci prej. Takhle jsme dezinfikovaly celej tejden od ráno do noci no,” svěřila se v dojímavém příspěvku na svém Instagramu herečka. Holky se tak na dovolené zcela jistě nenudily.

Celebrity - další články

Doporučujeme