Vévodkyně Meghan se vrátila k plotně! Co ji k tomu vedlo?

18. září 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Kdo by si myslel, že povinnosti hospodyňky pro Meghan skončili ve chvíli, kdy si vzala Harryho, by byl na omylu. Na fotkách, které nedávno zveřejnila královská rodina je vévodkyně obklopena ženami kuchařkami a na sobě má slušivou zástěru. Důvod, proč se vrátila k plotně, je však poměrně dojemný.

Meghan Markle si oblékla zástěru a přidala se ke skupince lidí, kteří byli postiženi tragickým požárem Grenfell Tower. Při této příležitosti navíc vévodkyně představila novou charitativní kuchařku.

Vévodkyně ze Sussexu navštěvovala kuchyni tajně, ještě než si prince Harryho vzala. Setkávala se zde s dalšími ženami, s nimiž poté vařila pro rodiny, kamarády a sousedy, jejichž životy otřásla tragédie ve Grenfell Tower.

Když zjistila, že kuchyně může být v provozu jen dva dny v týdnu kvůli dotacím, navrhla, aby vydali kuchařku a přivydělali si.

Tento nápad se nyní stal realitou a Meghan zveřejnila detaily chystané knížky. Bude se jmenovat Together: Our Community Cookbook (Spolu: Naše komunitní kuchařka) a v rámci propagace vzniklo i tříminutové video, v němž je Meghan vidět “v akci”

“Together je kuchařkou, ale také příběhem komunity západního Londýna, která se semkla a objevila léčivou sílu jídla,” uvedla Meghan.

Celebrity - další články

Doporučujeme