FOTO: Meghan Markle jako sexy modelka s kufříkem? Takto vévodkyni patrně neznáte!

14. srpna 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Meghan Markle opět dohání minulost. Aféru s polonahými snímky, na kterých vystupovala s přítelkyněmi, možná s pomocí Kensingtonského paláce zažehnala, ale nyní se připomněl její dávný kolega z televizní show, ve které rovněž působila a kde měla za úkol jediné - působit sexy!

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle má má za sebou účinkování v televizi, to je známá věc. Její největší televizní úspěch je spojován se seriálem z právnického prostředí, Kravaťáci, který v USA měl osm sérií a v němž se objevila celkem ve 108 epizodách.

Málokdo si ji však vybaví z televizní show Deal or No Deal, který byl k vidění i v české verzi pod názvem Ber nebo neber s Pavlem Zunou jako moderátorem. Ano, tušíte správně, Meghan Markle byla jednou z dívek, který měla za úkol vypadat krásně, usmívat se a v případě potřeby otevřít kufřík s částkou pro soutěžícího. V pořadu vystupovala v letech 2006 až 2007.

Americkou verzí provázel komik Howie Mandel, jenž se o vévodkyni rozpovídal pro magazín People. “Ne každý má příležitost potkat členy královské rodiny, kteří jsou všichni kultivovaní lidé a mají v sobě cosi podstatného,” uvedl Mandel. “Jen tak nestojí a nedrží kufřík, mají kariéry, koníčky, rodiny, podnikají,” řekl. “Takže když princ Harry potká někoho, kdo se ocitl v naší show, má co mu nabídnout,” myslí si komik a moderátor.

Meghan však vystupování v show nikdy netajila, protože před časem se pro časopis Esquire přiznala, že ji nebavilo stát na 12centimetrových podpatcích od levných bot a že jen čekala na to, až někdo vybere její číslo, aby si mohla jít konečně sednout.

Celebrity - další články

Doporučujeme