Klidní hoši nebo výbušní čertíci? Princové William a Harry zdědili po své matce i negativní vlastnosti

5. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Harry a William. (Zdroj: ČTK)

William a Harry zdědili po své mamince hezké vlastnosti, ale i ty, se kterými by měli možná něco dělat. Tvrdí to královský expert. Jaký je William a co ostatní rozčiluje na Harrym? Informaci přináší web Daily Mail.

Když svět vidí prince Harryho a Williama na různých veřejných akcích, působí naprosto klidně a v pohodě. Ale i oni jsou jen lidi a občas ztratí nervy. Královský expert Robert Jobson deníku Daily Mail přiznal, jaké negativní vlastnosti dostali princové do vínku od své matky, princezny Diany. “V soukromí má princ William pozoruhodně krátkou pojistku. Jeho ohnivá nálada může vybuchnout kdykoli – obvykle, když je frustrovaný nebo když dojde na problémy týkající se jeho rodiny,’’ napsal Jobson.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

I starší členové rodiny prý raději vždy zkontrolují v jaké náladě se princ nachází, než v jeho přítomnosti otevřou některé problematické otázky. “Oba mají docela extrémní výkyvy nálad, stejně jako Diana. V jednu chvíli by mohla být tvou nejlepší kamarádkou a v další chvíli nejhorším nepřítelem,” vysvětluje bývalý dvořan. Veřejnost si sice jen málokdy všimne, že by princové ztratili nervy, ale jedna osoba to ví až moc dobře.

Kate Middleton, manželka prince Williama, je často tou, která oba bratry usměrňuje. “Pokud někdo může přinést mír královské rodině, je to Kate. Kate je skvělý arbitr a mírotvůrce,’’ řekl zdroj  Expressu. “Každá kost v jejím těle je o navazování přátelství a dělání toho nejlepšího, co umí… snaží se zprostředkovat mír,” říká Jobson.

Celebrity - další články

Doporučujeme