Z fešáka Frasera je 270kilový tlouštík. Tato proměna mu možná vynese Oscara

3. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Brendan Fraser. (Foto: Profimedia)

Herec Brendan Fraser, kterého všichni znají jako dobrodruha Richarda O'Connel z filmu Mumie, se změnil k nepoznání. Nejnovější roli se musel opravdu hodně přizpůsobit. V novém filmu Velryba si musel zvyknout na 270 kilo tělesné váhy. Zdá se však, že mu to za to stálo. Jeho patrně životní role mu možná získá Oscara. Informuje o tom eXtra.cz.

Když hrál Brendan v Mumii, okouzlil nejednu divačku svým uhrančivým pohledem, opálenou pletí, plnými rty a sexy tělem. V novém filmu Velryba, který bude k vidění v kinech od února tohoto roku, moc žen patrně neokouzlí. Jeho postava učitele Charlieho totiž váží 270 kilo.

Spousta herců a hereček se museli své roli tělesně přizpůsobit. Někdo musel výrazně ztloustnout, někdo zhubnout, někdo musel trávit většinu času v posilovně. Brendan naštěstí nemusel nic takového podstupovat. Jeho nové tělo je pouze protetická maska. Tu musel nosit každý natáčecí den několik hodin, což byl pro něj velký zážitek. “Vyvinuly se mi svaly, o kterých jsem nevěděl, že je mám. Na konci natáčecího dne, když to ze mě sundali, jsem se cítil, jako kdybych vystoupil z doku na loď v Benátkách. Ten pocit houpání na vlnách. Donutilo mě to ocenit ty, jejichž skutečná těla jsou podobná,” řekl sám Brendan Fraser.

Na filmovém festivalu v Benátkách, kde se film představil divákům, byl jeho herecký výkon shledán fenomenálním. Mělo by jít o jeho životní roli, za kterou by mohl dostat Oscara. “Pokud na tomto filmu je nutné něco opravdu vyzdvihnout a pamatovat si ho pro to, je to hlavně Brendan Fraser. Ten to zkrátka táhne na svých faldech, seč mu srdce a cévy stačí, a celý film stojí na jeho hereckém výkonu,” zní recenze jednoho z filmových nadšenců. Film Velryba vypráví příběh 270kilového homosexuálního učitele, který kvůli svému milenci opustí rodinu. Milenec však záhy zemře a on se snaží své vztahy s rodinou urovnat. Pravděpodobně se máme na co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme