Z hezounka kriminalistou. Herec Marek Lambora posílil tým Specialistů

14. února 2023·Celebrity·Redakce

Marek Lambora. (Foto: Profimedia/se souhlasem TV Nova)

Herec Marek Lambora se do pamětí diváků zapsal zejména díky roli v oblíbeném seriálu Slunečná. Tam si zahrál právě roli hezounka, tomu ale už odzvonilo. Nyní se objevil v nové řadě Specialistů jako vyšetřovatel Matěj Karas. Jak si užívá první roli v kriminálním seriálu? To prozradil v rozhovoru pro televizi Nova.

Diváci mohli v pondělí večer vidět již druhý díl premiérové řady Specialistů. Zde se nejprve zdálo, že herec Marek Lambora bude za padoucha, ale nakonec se z něj vyklubal policista Matěj Karas, který na závěr druhé epizody posílil tým vyšetřovatelů pod vedením majora Josefa Strouhala alias Martina Dejdara. Na natáčení se herec od začátku moc těšil. Zejména na to, že bude poprvé pracovat se zbraní. “Když člověk má u sebe zbraň, tak je to najednou úplně něco jiného. Je to super. Jsem jak malý kluk, co si hrál v lese na vojáky. Musím říct, že mě to celé moc baví. Je to poprvé co hraji policajta a baví mě přicházet na případy, řešení a přemýšlet nad tím, jak ti kriminalisté,” uvedl v rozhovoru pro TV Nova.

Lamobora má za sebou i první akční scény. Zatýkali jsme, honili jsem zloduchy… Všechny ty kaskadérské věci mě baví,” dodal. Hrát policistu ale není rozhodně lehké. Herec si musel projít nejedním výcvikem.“Měl jsem kurz sebeobrany a kurz se zbraní, protože jsou tam věci, které člověk musí plnit, aby to vypadalo tak, jak to má vypadat. To mi trošku trvalo a ještě trvá, protože se se zbraní furt seznamuji, ale dělám, co můžu,” řekl.

View this post on Instagram

A post shared by Marek Lambora (@mareklambora)

 

Sám herec na kriminální seriály či filmy kouká.Nejraději mám, když se to objevuje retrospektivně.Je tak zjevné, že rolím hezounka v rodinných seriálech nadobro odzvonilo. Jaký bude vyšetřovatel, se dozvíme v následujících týdnech každé pondělí od 20:20 na Nově. Už teď je ale z reakcí na sociálních sítích jasné, že fanoušci Lambory jsou z něj v seriálu nadšení.

Celebrity - další články

Doporučujeme