Zpěvačka a modelka Jitka Boho řeší rozvod. Nemohla jsem jinak, svěřila se

7. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / jitkaboho

Po čtyřech letech překvapila zpěvačka, bývalá modelka a držitelka titulu Česká miss 2010 Jitka Boho (27) své fanoušky emotivním prohlášením. Její manželství s bubeníkem Lukášem Boho (33) se totiž rozpadlo a ona se i s dcerou Rosálkou (3) odstěhovala ke svým rodičům na Moravu. "Věřím na osud. Těch rozhodnutí nelituji. Řídila jsem se instinktem a svým srdcem," svěřila se zpěvačka ve videu na YouTube.

Zpěvačka a modelka Jitka Boho si nejprve informace ze svého soukromí nechávala pro sebe. Před dvěma měsíci ale její manželství s Lukášem Boho definitivně skončilo a ona se i s dcerou odstěhovala na Moravu.

Asi nastala ta chvíle, kdy vám chci sdělit něco, co pro mne není vůbec jednoduché, ale vzhledem k množství dotazů typu ‘Jak to, že jste tak dlouho u rodičů?’ ‘Kdy budou zase fotky z vaší zahrady?’ ‘Vy jste na Vysočině nějak často?’ jsem se rozhodla odpovědět. Už více než měsíc jsme s Rosálkou ‘moravandy’,” uvedla Jitka Boho v půlce září na sociálních sítích.

“V mém soukromém životě došlo k určitému zlomu, který hodně věcí změnil a ještě změní. Určitě to nebude jednoduché, ale nemohla jsem jinak. Mým středobodem vesmíru je a bude navždy Rosálka. Stejně jako hudba a zpěv, který je mému srdci tak blízko a kterému teď chci svůj volný čas ještě více věnovat (během pár dnů vyjde slibovaný videoklip, na tom se nic nemění). V těchto chvílích děkuji za vaši podporu a pochopení,” vzkázala všem svým fanouškům. 

Asi nastala ta chvíle, kdy vám chci sdělit něco, co pro mne není vůbec jednoduché, ale vzhledem k množství dotazů typu…

Zveřejnil(a) Jitka Boho dne Úterý 17. září 2019

Zpěvačka moc podrobností neprozradila a ve fanoušcích proto nadále hlodala zvědavost. Pod tíhou dotazů proto Jitka Boho natočila video, které umístila na svůj kanál na YouTube.

„Věřím na osud. Těch rozhodnutí nelituji. Řídila jsem se instinktem a svým srdcem. Myslím si, že se otevřela zase nějaká nová cesta, cítím to tak. I když to bylo hodně náročné a věřím, že to ještě hodně těžké bude. Věci, které se staly, se staly z nějakého důvodu,“ uvedla v něm.

Hudebnice spolu s dcerou, která letos oslaví své čtvrté narozeniny, na Moravě ještě nějaký čas zůstane. “Dnešní video natáčím v jiném prostředí, než na které jste zvyklí. Teď jsem se sem vrátila s Rozárkou a budeme to ještě hodně předělávat. Chci tu pro ni vytvořit krásné prostředí, protože tu nějaký čas budeme,” svěřila se. “Rozárka zde nastoupila do česko-anglické školky, kde je moc spokojená,” uvedla hrdá máma.

O příčině krachu manželství však zpěvačka nadále mlčí. “K té věci, která se stala mezi mnou a Lukášem. Nechci to vůbec rozebírat. Myslím, že je to tak správné pro obě dvě strany. Důležité je, že jsme tu oba dva pro naši dceru, to je to nejpodstatnější,” myslí si Jitka.

Zpěvačka a bubeník se seznámili v roce 2014 a po desetiměsíční známosti přišla v červenci roku 2015 svatba. V listopadu se jim pak měla narodit dvojčátka. Bývalá modelka však bohužel o jedno dítě přišla a nakonec přišla na svět jen dcera Rosálie.

Celebrity - další články

Doporučujeme