Zpěvačka Markéta Konvičková čeká miminko. O radostnou zprávu se podělila na Instagramu

20. dubna 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Zpěvačka Markéta Konvičková bude maminkou. O radostnou novinku se s fanoušky podělila na svém Instagramu. Minulý rok musela zpěvačka podstoupit operaci nádoru na vaječníku.

“Ráda bych se s vámi podělila o tu nejradostnější zprávu mého života! ČEKÁME MIMINKO. Tento rok prožívám nejkrásnější období… Mám milujícího snoubence, stavíme dům a do toho mě čeká nejhezčí role v životě ženy… Být máma… Pod srdíčkem nosím už nějaký čas ten největší dar. Po tom, co jsem si prožila v minulém roce si toho nesmírně vážím a přijímám to štěstí s otevřenou náručí,” okomentovala snímek plný radosti zpěvačka.

View this post on Instagram

Ráda bych se s vámi podělila o tu nejradostnější zprávu mého života???!!! ČEKÁME MIMINKO❤️. Tento rok prožívám nejkrásnější období… Mám milujícího snoubence, stavíme dům a do toho mě čeká nejhezčí role v životě ženy… Být máma??…Pod srdíčkem nosím už nějaký čas ten největší dar. Po tom, co jsem si prožila v minulém roce si toho nesmírně vážím a přijímám to štěstí s otevřenou náručí? PS: Už se strašně těším až ti budu zpívat na dobrou noc a tvůj táta tě vezme do oblak✈️. #budemerodina #zdravi #dar #pozehnani #mytriapes #pregnant #2020 #babyonboard #ukazzubky #mondaymorningnews

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova) on

V únoru zpěvačka oznámila na Instagramu, že ji její přítel požádal o ruku. “8.2.2020. Řekla jsem ANO! Důležité je, jaké máš životní priority a jak silné pilíře stavíš. My je společně budujeme s Rendou už šestým rokem a strašně se těším, že budu moci strávit zbytek života po tvém boku,” napsala tehdy Markéta Konvičková.

Oběma rodičům gratulujeme a mamince i miminku přejeme hodně zdraví!

Celebrity - další články

Doporučujeme