Zpráva o Gottově smrti má pocházet od této ženy: Co ji k rozšíření lži vedlo?

14. února 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Archiv Frekvence 1; Silvie Řeháková / Facebook

Řadu fanoušků v posledních dnech zasáhla zpráva o domnělém úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (79). Dlouho nebylo jasné, kdo vlastně lživou zprávu vypustil do světa, nyní se však údajná původkyně přihlásila sama. A přišla s veřejnou omluvou!

V úterý 12. února zasáhla mnoho Čechů drsná zpráva o náhlém úmrtí Karla Gotta. Informace se mezi lidmi šířila šeptandou a dlouho nebyl jasný její původní zdroj, i když se hovořilo, že má pocházet přímo z nemocnice. V odpoledních hodinách však sám mistr zprávu bezpodmínečně vyvrátil. “Fajn se mám,” vzkázal přes Facebook fanouškům.

Zpráva ho ovšem přece jen trochu vyvedla z míry. “Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila,” napsal v úterý. To nyní v případě zájmu může skutečně udělat, protože se o den později tajemný zdroj lživé zprávy přihlásil sám. Je jím mladá matka Silvie Řeháková, která prý naletěla svému expříteli.

Musim se vsem omluvit a stydim se…Muj ex P.S mi dal zarucenou informaci o smrti Karla Gotta(ze to ma z prvni ruky od…

Zveřejnil(a) Silvia Sofia Rehakova dne Středa 13. února 2019

“Musím se všem omluvit a stydím se… Můj ex P. S. mi dal zaručenou informaci o smrti Karla Gotta (že to má z první ruky od jeho zdravotní sestry), mimochodem můj nejoblíbenější zpěvák,” napsala Řeháková ve středu krátce po čtvrté na sociální síť.

“Rozhodla jsem se k tomu postavit čelem, jsem opravdu pitomá, že jsem věřila a sdílela takový nesmysl! Mrzí mě to! A víte, jak to je, teď se dožije vysokého věku, což je plus,” omlouvala se Řeháková za nechtěné rozpoutání celonárodního pozdvižení.

Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám.

Zveřejnil(a) Karel Gott dne Úterý 12. února 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme