Zrzka ze Spice Girls je dnes dámou provdanou za miliardáře. Neuvěříte, jakého fešáka má po svém boku

10. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Spice Girls. (Zdroj: Shutterstock)

Kdo si pamatuje Spice Girls, musí si pamatovat i nejdivočejší členku této slavné holčičí skupiny, oplácanou zrzku Ginger Spice. Vlastním jménem Geri Halliwell byla ve skupině známá jako prsatá ďáblice v krátkých mini sukýnkách, s hlubokým výstřihem a na několika centimetrových platformách. Dnes je z ní však světlovlasá dáma, která má po svém boku charismatického miliardáře.

Ve skupině, které vděčíme za nesmrtelný hit Wannabe, byly nejrůznější typy holek a každá měla tak nějak svou určenou roli. Geri Halliwell, které se přezdívalo Ginger Spice, zaujímala místo oplácaného divokého diblíka s výrazně zrzavými vlasy.

Po odchodu ze skupiny se vydala na sólovou dráhu, ale už ne jako oplácaná zrzka, ale štíhlá a vysportovaná blondýna. Skutečná proměna však nastala až po tom, co do jejího života vstoupil charismatický šéf stáje Formule 1 Red Bull Racing a miliardář Christian Horner. Vedle něj se z ní stala elegantní dáma, která před pár dny oslavila 49. narozeniny.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený geri (@therealgerihalliwell)

Vypadá opravdu krásně a vedle svého manžela, se kterým nedávno zveřejnila společnou fotografii na svém instagramovém účtu z narozeninové večeře, jen září. Geri má dvě děti, dceru a syna, z nichž pouze syn Montague je synem jejího stávajícího partnera Christiana. Celou svou rodinou se však ráda chlubí na sociálních sítích a podle všech fotografií vypadají jako šťastná a krásná rodinka.

Celebrity - další články

Doporučujeme