Ztřeštěná, ale i tak skvělá a nádherná. Seriálová Pheobe z Přátel Lisa Kudrow slaví šedesátku

30. července 2023·Celebrity·Redakce

Lisa Kudrow (Zdroj: Profimedia)

Stačila jedna role, která se nejen jí, ale i všem divákům po celém světě zažrala pod kůži. Herečka Lisa Kudrow ztvárnila v seriálu Přátelé Pheobe, kterou i přes její občasnou ztřeštěnost prostě milujeme. A právě tato dáma slaví dnes 60: narozeniny.

I když by se to mohlo zdát, Lisa Kudrow nepatří mezi herečky jedné role. Od dob účinková v legendárním seriálu má na svém kontě desítky dalších postav. Poslední snímek s názvem Nate je hvězda měla premiéru v loňském roce. Nyní vstupuje Kudrow do nové životní etapy.

I když je jí šedesát let, její věk by jí rozhodně nikdo nehádal. Herečka vypadá skvěle a na rozdíl od některých svých hereckých kolegyň jí pár vrásek hlavu nedělá a stárne s grácií. Plastické úpravy nepotřebuje, zato usměvavá je pořád stejně. Její nejlepší kamarády jsou dodnes Jennifer Aniston alias Rachel a Courtney Cox alias Monica. Nedávno se zase pochlubila fotkou s Davidem Schwimmerem neboli Rossem.

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Nejbližší vztahy má ale právě s Jennifer a Courtney. V únoru doprovodila Lisa a Jennifer svou nejlepší kamarádku na slavností odhalení její hvězdy na Chodníku slávy. „Courteney, jen chceme říct, že jsme hluboce rády, že tě známe. Jsi definicí skutečně krásné, talentované a neskutečně dobré a slušné lidské bytosti. Děkujeme, že obohacuješ naše životy,” řekla Kudrow při slavnostním proslovu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme