Chování jak ze středověku! Muž si chtěl otestovat přítelkyni, zda by mohla být dobrou ženou

3. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: The Liveman (Twitter)

Hudebník z Jihoafrické republiky přišel na netradiční test, jak zjistit, zda by jeho přítelkyně mohla být jeho ženou. S experimentem se pochlubil na sociální síti, nicméně nenašel tolik pochopení, kolik zřejmě očekával.

Experiment, s jakým hudebník VJ přišel, patří spíše do středověku. Rozhodl se poprvé pozvat svou dívku k sobě domů, aby u něj strávili noc. V kuchyni nechal záměrně nepořádek s tím, že by to mohla jeho přítelkyně ráno před svým odchodem uklidit – jako správná manželka, jak se domníval.

Přítelkyně však odešla, aniž by se v kuchyni čehokoli dotkla. VJ se proto rozhodl pořídit snímek své zaneřáděné kuchyně a zveřejnit jej na svém twitteru, kde dal najevo, že jeho přítelkyně v testu neuspěla. “Poprvé jsem k sobě pozval svou přítelkyni a abych se přiznal, tak jsem velmi zklamaný. Ráno odešla, aniž by umyla nádobí, natož aby vůbec něco poklidila. Myslel jsem, že je to práce manželek, ale v tomto testu naprosto selhala,” napsal na twitteru.

V diskuzi se samozřejmě ozvala většina naštvaných žen, které se většinou shodly na tom, že jeho chování je středověké. Jedna z žen napsala: “Cestovatel časem z roku 1960“. Hudebník si však z komentářů nic nedělá, protože je přesvědčen, že šlo pouze o test, nic víc.

Články - další články

Doporučujeme