Žena při autonehodě přišla o manžela i obě děti. Važte si každého okamžiku, vzkazuje rodičům

20. prosince 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Prime Time / RTE One

Geraldine Mullan zažila něco, co by většina z nás považovala za tu nejhorší noční můru. Při autonehodě přišla o manžela i obě děti a během jediného okamžiku se jí tak život obrátil vzhůru nohama. Nyní ji čekají první Vánoce bez rodiny. Vdova při té příležitosti vzkazuje všem, aby své blízké nikdy nebrali jako samozřejmost a vážili si každého společného okamžiku. 

Geraldine Mullan z městečka Moville v Irsku si letos v létě prošla naprostým peklem. Když se rodina 20. srpna večer společně vracela z výletu, ztratil táta John (†49) nad vozidlem kontrolu a došlo k autonehodě. Geraldine se podařilo zachránit, syn Tomás (†14), dcera Amelia (†6) ani její manžel však nehodu nepřežili.

“Nemůžu vrátit zpátky čas. Přála bych si, aby mohlo být zase 19. srpna a věci byly jinak. Nemůžu ale změnit, co se stalo 20. srpna,” uvedla Geraldine v pořadu Prime Time na irské televizní stanici RTÉ.

Každý den může být poslední

Zdrcená vdova se svým příběhem snaží varovat ostatní. Každý malý okamžik s našimi blízkými totiž může být mnohem cennější, než si myslíme a měli bychom si ho podle ní vážit. “Teď v době Vánoc je mým malým dárkem pro Johna, Tomáse a Amelii, aby víc dětí dostalo pusy a objetí od jejich maminek a tatínků,” uvedla.

“Přála bych si, aby více lidí říkalo svým blízkým, že je mají rádi. 20. srpna jsem netušila, že to bude naposledy, kdy Johnovi, Tomásovi a Amelii řeknu, že je miluji,” svěřila se.

Foto: reprofoto Prime Time / RTE One

Články - další články

Doporučujeme