Dcera slavného amerického herce vyrostla do krásy. Poznáte, čí jsou to geny?

6. ledna 2017·Celebrity·Redakce

instagram

Dcerušky slavných tatínků to mají jednodušší. Zdědí po něm nejenom pozornost, ale také většinou krásu, protože známí muži si většinou berou krásné ženy. Ne jinak to má i šestnáctiletá Iris. Víte, čí je to dcera?

Nebudeme vás napínat. Otcem půvabné brunetky je anglický herec Jude Law, který byl dvakrát nominován na Oscara za filmy Talentovaný pan Ripley a Návrat do Cold Mountain. A v roce 2010 byl hostem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Iris je velmi půvabná, a proto se není čemu divit, že je modelka. Kariéru začala už v roce 2012, když seděla jako host na přehlídce návrhářky Vivienne Westwood. Od té doby se jí pracovní nabídky jen hrnou.

Dívka je jedním z pěti děti slavného herce. S bývalou manželkou Sadie Frostovou má Jude Law dvacetiletého Raffertyho, šestnáctiletou Iris a čtrnáctiletého Rudyho. Dále má sedmiletou dceru Sophii s modelkou Samanthou Burkeovou. A páté dítě mu porodila mladá zpěvačka Catherine Hardingová. Mají spolu holčičku Adu, které budou letos dva roky.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme