Dvaadvacetiletý youtuber chodil se 13letou dívkou! Po vlně kritiky se rozešli

26. března 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: https://www.facebook.com/ondra.vlcek.520

Dvaadvacetiletý youtuber Ondra Vlček sklidil kritiku poté, co se provalilo, že má vztah se 13letou dívkou. Proto se rozhodl zveřejnit video, ve kterém diváky ujišťuje, že k pohlavnímu nedošlo a že rozhodně není pedofil. Pod nátlakem nejen veřejnosti se nakonec rozhodl vztah prozatím ukončit.

Pár měsíců nazpět jsem se seznámil s mojí nynější přítelkyní, po nějaké době jsme spolu začali chodit. Ano, je jí třináct, jak už většina z vás ví,” shrnul youtuber Vlček ve svém videu. Diváky v příspěvku ujistil, že s přítelkyní má “normální dětský vztah”.

Vlček rozhodně odmítá nařčení, že je kvůli vztahu se 13letou dívkou pedofil. “Není to tak, že by mě přitahovalo něco, co by bylo nevyvinuté,” uvedl věc na pravou míru youtuber s tím, věk je pouze číslo. “Mně taky lidé tipují 16 let,” vysvětlil.

Jak se ukázalo, ani video nepomohlo, protože tím pouze přilil olej do ohně. Nakonec se rozhodl, že si dají s přítelkyní pauzu do té doby, dokud jí nebude 15 let, jak Vlček informoval na svém facebooku.

Rozhodli jsme se tak pod nátlakem hlavně rodičů a tisíců lidí po všech sítích. Uvědomili jsme si, že děláme chybu,” uvedl Vlček v prohlášení na facebooku. “Stále si ovšem stojím za tím, že jsme žádnou sexuální aktivitu neprováděli,” zdůraznil.

Asi jste všichni zaznamenali kauzu ohledně našeho vztahu. Proto jsme se rozhodli si dát pauzu do doby, než verča dovrši…

Zveřejnil(a) Ondra Ondrašek Vlček dne Pondělí 25. března 2019

Celebrity - další články

Doporučujeme