FOTO: Muž použil kladivo, aby vysvobodil uvízlou kočku

2. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Záchranná mise se odehrála v jižním Texasu v USA. Po rozsáhlých záplavách byl vytopen dům jedné rodiny, ve které chovají kočky. Když se pokoušeli dostat všechny do bezpečí, zjistili, že jim jedna chybí. Našla si totiž svůj úkryt před přívalem vody.

Když začala kolem domu Vercettiových stoupat voda, nezbývalo na opuštění domu se základními věcmi moc času. Prioritou také bylo dostat do bezpečí všechny kočky, které manželé chovají. Posléze však zjistili, že jim jedna kočka, Blanca, chybí.

Nevěděli, kde se nachází. Po chvíli však slyšeli mňoukání zpod podlahy. Blanca se schovala pod dům. Jelikož voda stoupala, kočka pod domem uvízla. Manžel neváhal, vzal kladivo a začal jím mlátit do podlahy, dokud se nedostal k mňoukající kočce.

Nakonec se jí podařilo dostat ven nezraněnou. “Ulevilo se mi. Nejdříve jsem plakala ze zármutku, ale poté radostí. Voda byla od podlahy jen pár centimetrů. Měla tam pouze malou vzduchovou kapsu na dýchání, která ji udržovala naživu do té doby, než jsme se k ní dostali,” uvedla Vannah Vercetti pro server The Dodo.com.

Články - další články

Doporučujeme