FOTO: Z tohohle vám bude nevolno! Podívejte se, co žena našla v salátu

10. dubna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Grace Goldsteinová (Instagram), Kate Bernerová (Twitter)

Bylo už několik případů, kdy zákazníci našli v zakoupených potravinách mrtvého živočicha. Jedním z nich je i nález Američanky, která si zakoupila naporcovanou, chlazenou kapustu. I ji totiž uvnitř čekalo překvapení, o které rozhodně nestála.

Grace Goldsteinová zakoupila v americkém obchodě balenou kapustu. Jenže až doma zjistila, že co se uvnitř kromě zeleniny nacházelo. “Jsem zastánce obchodu Trader Joe číslo jedna, ale tato ještěrka uvnitř kapusty mé přítelkyně není dobrá,” uvedla na twitteru Kate Bernerová, jež se rozhodla příhodu své kamarádky komentovat na sociální síti.

Prodejce však na upozornění od Goldsteinové zareagoval. “Zavázali jsme se poskytovat zákazníkům skvělé produkty té nejvyšší kvality. V současné době komunikujeme s naším dodavatelem, aby tuto záležitost řešil,” uvedl mluvčí obchodu pro server People.com.

Existuje jednoduchá rada, jak se má v podobné situaci zákazník zachovat. Stačí zboží vyfotografovat a uložit jej do mrazáku, pokud nemá čas a chuť se do obchodu okamžitě vrátit.

Články - další články

Doporučujeme