Mladá žena si nestříhala nehty 3 roky. Na své ruce je pyšná, i když to bolí

6. května 2020·Články·Redakce

Instagram/ simone_christina_

Ať už si pěstujete dlouhé nehty nebo máte raději zastřižené a vyhovují vám kratší, čas od času vezmeme všichni do ruky nůžky či pilník a upravíme jejich délku na požadovaný tvar. Vraťme se do roku 2014 a představme si, že jsme nůžky právě ztratili. Během následujících tří let tedy nehty necháte napospas osudu - ptáte se, jestli je tohle vůbec možné? Je. Šestnáctiletá studentka je toho důkazem. GALERIE jen pro otrlejší.

Simon Taylorová cítí bolest, když v ruce drží i obyčejnou tužku. Zkoušela dokonce psát pomocí kloubů a to ji vyhovuje. Oblékání i hygiena jí dělají každé ráno velké problémy. Přípravami stráví o mnoho ví času než kdy dřív.  A stejně své drápy neostříhá!

Původně neměla v plánu nechat nehty narůst do tak obřích rozměrů, ale prý se postupem času více a více stávaly její součástí, píše web dailymail.co.uk. Během prvního roku si vždy řekla, že si je upraví další den, ale nikdy k tomu nedošlo.

Svůj denní režim musela dívka podřídit péči o ruce. Zapnout košili může trvat věky, sprchování je bolestivé, protože se jí nehet často zamotá do vlasů. Míčové hry ve škole? Nemožné. Učitelé ji dokonce žádají o to, aby se drápů zbavila. Chtěli byste mít ruce jako Simon? Podívejte se, jaký se s nimi mladé dívce žije.

Články - další články

Doporučujeme