GALERIE: Modelka chtěla tetování do oka. Roní fialové slzy a je částečně slepá

28. září 2017·Články·Redakce

Už roupama nevěděla co by, řeknete si pravděpodobně. Ve světě modelingu jsou ale nároky vysoké a šanci má ten, kdo se nebojí odlišovat. Bohužel v tom rozjetém kolotoči někdy nevyhodnotíte, co už je příliš. Od nebezpečného trendu nyní zrazuje modelka (24), která zažívá muka. A to jen proto, že chtěla být výjimečná.

Kanadská modelka se rozhodla pro tetování přímo do oka, její pohled měl být ozvláštněný a jiný. Na jedno oko po tomto zákroku přestala dívka vidět úplně. Čeká ji velmi dlouhý proces léčby, informuje metro.co.uk. Kam až může vést touha odlišovat se?

 

Catt Gallinger zveřejnila na svém Facebooku několik fotografií hned po zákroku, od té doby své fanoušky pravidelně informuje o tom, v jakém stavu se nachází formou videa či sérií snímků. V posledním videu dokonce pláče a důrazně varuje všechny sledovatele, aby nepodléhali trendům či výmyslům doby, jako je například zrovna tetování tak citlivého orgánu. Problém způsobil neodborně připravený atrament. Bolesti mladé ženě pomalu ustupují, zrak se jí však stále nevrátil. Čeká ji dlouhá cesta za neuváženě ztraceným zdravím. Podívejte se do GALERIE na následky, se kterými mladá žena nepočítala.

Články - další články

Doporučujeme