Holčička ztratila plyšového medvídka. Vrátil se jí hodně dobrodružným způsobem

25. prosince 2016·Články·Redakce

Plyšák a jeho dobrodružství

Kéž by se takové příběhy neděly jen o Vánocích. Ale díky bohu za ně. Malá holčička ztratila na letišti svého plyšového medvídka, který se jí však vrátil hodně nezvyklým způsobem.

Osmiletá Eleanor přiletěla před Vánoci se svými rodiči z Dallasu do Detroitu, když zjistila, že její oblíbený plyšový medvídek chybí. Měla ho už několik let a párkrát už jej ztratila, ale vždy se našel. A bylo tomu i tentokrát, i když takové dobrodružství plyšák ještě nezažil.

Maminka Eleanor vyvěsila na internet fotografii plyšáka s popisem, že naposledy jej viděli na letišti v Detroitu. Neuvěřitelnou náhodou si jej všiml i Steven Laudemann, který kdysi chodil do stejné školy jako maminka Eleanor, a v současnosti na detroitském letišti pracuje. S pomocí spolupracovníků prohledal každý kout letiště a nakonec plyšáka našel položeného na víku od kontejneru na odpadky.

A protože musel dokončit svoji dlouhou pracovní směnu, rozhodl se, že medvídka vezme s sebou na malé dobrodružství, které nafotí. “Tenhle malý chlapík si letiště tak oblíbil, že se rozhodl mi dnes pomoct,” napsal k první fotce, kterou vyvěsil na facebook a poslal ji mamince Eleanor.

Potom nafotil další snímky s medvídkem, jak sedí v kokpitu letadla, v jeho nákladním autě, u leteckého motoru, nebo se potkal s dalšími plyšáky. A hned po práci pak vyrazil do domu malé holčičky, kde jí oplakávaného plyšáka předal.

Články - další články

Doporučujeme