Bývalý člen One Direction vydává ústřední singl nové desky. Horan dorazí na jaře do Prahy

24. srpna 2023·Hudba·Redakce

Niall Horan. (Foto: Profimedia)

Před měsícem okouzlil zpěvák Niall Horan české publikum svým velkolepým vystoupením na Colours of Ostrava. Už brzy ale vyrazí bývalý člen populárních One Direction na svou dosud největší tour po celém světě, do svého nabitého koncertního programu zařadil i pražskou Sportovní halu Fortuna, kam zavítá s celou kapelou už 17. března příštího roku. Nalaďte se na jeho vystoupení singlem The Show ze stejnojmenné desky.

Irský zpěvák a skladatel se rozhodl své fanoušky potěšit, a to singlem z jeho desky The Show. Ten nese stejnojmenný název a už teď je jasné, že se novinka stane mezi jeho fanoušky hodně oblíbenou.

Zpěvák za svou kariéru prodal přes 80 milionů desek a několikrát koncertoval po celém světě jako člen bývalého boy bandu One Direction. Teď se Horan chystá na velkolepé turné, do kterého zařadil i matičku Prahu. Není nic lepšího než sledovat, jak vám dav zpívá se všemi těmi emocemi ve tváři, a vědět, že si tu píseň spojuje s něčím významným ve svém vlastním životě,” sdělil nedávno zpěvák.

Zda se mu i v pražské Sportovní hale Fortuna podaří zaválet tak, jako na letním festivalu Colours of Ostrava, se dozvíme na jaře roku 2024.

Hudba - další články

Doporučujeme