Eva Burešová dojala fanoušky novou písní plnou lásky! Hlavní roli si zahrál její syn Nathaniel

13. května 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Eva Burešová. (Foto: ČTK)

Zpěvačka a herečka Eva Burešová fanoušky překvapila novou písní s videoklipem. Písnička dostala přízračné jméno - Malý princ a samotné pasáže textu odkazují na slavný příběh spisovatele Antoina de Sant-Exupéryho. Během pár dní má klip přes 380 000 zhlédnutí a dokonce si v něm hlavní roli zahrál i syn zpěvačky, tříletý Nathaniel.

Nová píseň Evy Burešové fanoušky neskutečně dojímá. Nese se v duchu příběhu Malého prince a samotný text je plný emocí a lásky. Song zpěvačka věnovala svému synovi Nathanielovi, který se v klipu také objevil.

View this post on Instagram

A post shared by Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Jsem liškou, co si ochočí, planetou, kterou objeví. Jsem růží, kterou zalévá, Malý princ, mi sílu dá,” zpívá Eva v refrénu. Vidím v něm postavu známou. Díky němu teď vstávám, jsem mámou. Vím, že půjde cestou správnou, můj Malý princ,” popisuje dál vztah se svým synem.

Text tak dojal nejednoho fanouška. Tak to je nádherné, ten Eviččin vztah s Nathánkem je neuvěřitelný až kouzelný. Opravdu mě to dojalo. Děkuju za vás,” napsala pod video na YouTube fanynka. Vehnalo mi to slzy do očí, prostě krása,” dodala další.

Písničku najdete i u nás v Hitparádě Frekvence 1, kde ani ne po týdnu nasazení, se díky posluchačům dostala na první místo. Jak se nový klip líbí vám? Napište nám do komentářů na Facebooku! 

 

Hudba - další články

Doporučujeme