Hitovka týdne: Anastacia – I’m Outta Love

14. září 2022·Hudba·Redakce

Anastacia. (Foto: Shutterstock)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Anastacia - I'm Outta Love.

V sobotu oslaví 54. narozeniny majitelka jednoho z nejvýraznějších hlasů nového milénia – americká zpěvačka Anastacia. Obdiv zasluhuje nejen za to, čeho všeho dosáhla v popmusic, ale i za to, s čím vším se statečně poprala. Když jí bylo třináct, tak se dozvěděla, že má Crohnovu nemoc. Ve čtyřiatřiceti jí diagnostikovali rakovinu prsu a v devětatřiceti srdeční arytmii. Před devíti lety z preventivních důvodů dokonce podstoupila mastektomii obou prsů.

A i když je to pro ni samozřejmě citlivá věc, tak se otázkám na tohle téma nebrání. Před časem se dokonce v italské televizi sešla se ženou, která si prošla něčím podobným jako ona. A bylo to samozřejmě velmi emotivní setkání. Anastacia se prosadila v roce 2000 hitem I’m Outta Love. Když se začal hrát v rádiu, Elton John a dokonce i sám velký Michael Jackson se nechali slyšet: Z téhle zpěvačky něco bude!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme