Hitovka týdne: Ann Lee – Two Times

9. listopadu 2022·Hudba·Redakce

Ann Lee. (Foto: annerleymusic.com)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit Two Times od zpěvačky Ann Lee.

55. narozeniny oslaví v sobotu 12. listopadu Ann Lee. Angličanka, která už koncem 80. let odešla do Itálie. Protože se v Anglii nudila, tak vyrazila do Itálie navštívit kamaráda. No a náhodou tam potkala producenta, pro kterého začala zpívat doprovodné vokály v písničkách, které produkoval. Až jí řekl: Tak a teď natočíš nějakou písničku ty sama. Což se stalo. Jmenovala se Two Times a byl to velký hit roku 1999.

Ann Lee o písničce prozradila, že vznikla velmi spontánně. Že prostě improvizovali. Dělali ve studiu ptákoviny. A najednou z toho vzešlo něco, co se jim oběma líbilo. A producent řekl: “Hele, takhle to necháme. Je to jednoduchý, vzlezlý a lidi to nebudou moct dostat z hlavy.“ A měl pravdu!

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme